30 april 2011

Run away mami ♥

Det har varit intensivt dom senaste dagarna, el veckorna, så på kvällen så bestämde jag mig att ta egentid en lååång promenad blev det i 3 timmar, ner till Asda och fyndade lite och handlade...

Nu har jag marinerat en anka! ska bli första gången för mig att äta det. Så i morgon till middag blir det ankan och en apelsinsås med klyftpotatis, spännande! Sen till efterrätt blir det kladdkaka med grädde.

Blir lite frustrerad att leta runt i mataffärerna vad man behöver, vissa grejer måste jag översätta och vissa finns inte så lite frustrerad kan jag bli.

Så skönt att få egentid, blev hög på energi när jag kom hem, men lite ont jag fick i rygg å fötter. Måste ta tid med mig själv för det är jobbigt, intensivt med alla kidsen just nu och med mig själv. (pojkarna har ju 2v påsklov börjar på tis igen)
Tristan klättrar upp på stolar, bord, Nikki trotsar och skriker, Tristan håller på med gas spisen, tvättmaskinen/torktummlaren, slänger allt möjligt i soporna, öppnar alla skåp drar fram allt med Nikki. Allt är nej nej nej, skrikit, trotsigt hel galet i bland, så promenad för mig själv det händer aldrig. Jag är med mina kids 24 tim om dygnet typ, har ingen som kan vara barnvakt, och så har det alltid varit. Man behöver få lite egentid ibland och det händer knappt mig... Ska ta mig tid att göra det...

Skojja när jag kom hem hur alla kidsen saknat mig, men Tristan hade somnat...
Så hög på känslor blev jag...  

Älskar mina kids! Men lite skönt att få vara Ginger med... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar