10 oktober 2014

Serier. ..

Det bästa med hösten förutom alla underbara färger ute och mys att tända ljus och äta varm soppa och tea så har alla bästa serierna kommit tillbaka från säsongs uppehåll och en del nya har börjat som:

- Z Nation en zombie serie, bra är den när ett gäng överlevande ska ta en man i säkert förvar för han har motgift i blodet, spännande ny serie!

- Strain

Serier som jag följer och som har kommit tillbaka igen är:

- The Vampire diary
- The Orginals
- Heartland
- withes of east end
- Under the dome (säsongs uppehåll)
- Survivor
- paradise Hotel (Sverige)
- Bitten (ny säsong oktober)
- The walking dead (ny säsong oktober)
- The hundred (ny säsong oktober)

Sen är det många serier som jag väntar på ska komma ut andra säsongen tar lång tid...

- The Fosters
- Bates hotel
- raweswood
- Halefix

Jag är en stor fan av Big Brother, men svenska versionen är den sämsta! OMG! Vad dåligt! Om man tittar på Big brother Usa och Canada så är det en stor skillnad, Engelska versionen är ok men nästan som den svensks men lite mildare, så omogna deltagare hemskt i den Svenska versonen av BB här i England har vi med celeberty big brother.
Har hittat en sida där jag kan följa svenska serier, det är toppen då inte dom flesta svenska serier inte funkar på play kanalerna...

Har ni nån favorit serie?

Nu har kidsen sitt fredags mys, Tristan spelar på ipad och Nikki på datorn, Det är ju mincraft som gäller. Tyrese sover över hos Jacobs, jag ska titta på vampire diaries och sova tidigt? Hummm upp tidigt och jobba...
Trevlig helg!

Shit något är i luften så irriterande, men det är som det är, shit da same!

Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar