Ingredienser
100 g smör
100 g valfri choklad
4 msk kakao
2 ägg
1 1/4 dl vetemjöl
1 msk vaniljsocker
2 dl socker
100 g smör
100 g valfri choklad
4 msk kakao
2 ägg
1 1/4 dl vetemjöl
1 msk vaniljsocker
2 dl socker
Steg för steg
- Sätt ugnen på 160 grader
- Smält smöret i en kastrull och låt svalna.
- Smält chokladen i ett vattenbad
- Rör samman samtliga ingredienser.
- Smöra och bröa en springform, 24 cm i diameter.
Häll i smeten
- Gräddas i 24 min.
- Låt kakan stå några timmar innan servering
- Sätt ugnen på 160 grader
- Smält smöret i en kastrull och låt svalna.
- Smält chokladen i ett vattenbad
- Rör samman samtliga ingredienser.
- Smöra och bröa en springform, 24 cm i diameter.
Häll i smeten
- Gräddas i 24 min.
- Låt kakan stå några timmar innan servering
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar